Corpul de control al Ministerului Agriculturii face verificări la Casa de Comerţ Unirea. Probleme semnalate în privinţa cheltuielilor bugetului

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea S.A. după ce i-au fost semnalate probleme în privinţa cheltuielilor bugetului, potrivitit unui comunicat.

632 afișări
Imaginea articolului Corpul de control al Ministerului Agriculturii face verificări la Casa de Comerţ Unirea. Probleme semnalate în privinţa cheltuielilor bugetului

Corpul de control al Ministerului Agriculturii face verificări la Casa de Comerţ Unirea. Probleme în privinţa cheltuililor bugetului

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administraţie al Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea S.A., ca urmare a solicitării acestora, în data de 7 noiembrie 2019.

Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coşea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

Ministrul a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

Această situaţie de fapt nu va influenţa sub nicio forma determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziţia fermierilor pe lanţul de aprovizionare cu produse agroalimentare româneşti şi sănătoase, mai anunţă ministerul în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici