Cozmâncă îi transmite lui Geoană: Poate are probleme cu mine dacă nu-şi vede de treabă - "Gândul"

Fostul lider PSD Octav Cozmâncă a declarat, miercuri, pentru "Gândul", că va anunţa, "într-o săptămână-două", decizia luată în urma discuţiilor cu Sorin Oprescu, el menţionând totodată că nu are nimic cu Mircea Geoană, dar adăugând că acesta ar putea avea probleme cu el dacă "nu-şi vede de treabă", scrie ziarul "Gândul".

17 afișări
Imaginea articolului Cozmâncă îi transmite lui Geoană: Poate are probleme cu mine dacă nu-şi vede de treabă - "Gândul"

Cozmâncă îi transmite lui Geoană: Poate are probleme cu mine dacă nu-şi vede de treabă (Imagine: Mihai Spiridonică/Mediafax Foto)

Octav Cozmâncă a spus că "într-o săptămână-două" îşi va anunţa oficial revenirea în politică şi că este foarte posibil ca locul său să fie în staff-ul lui Sorin Oprescu, pentru a-i coordona campania.

"Am avut o discuţie cu el. Încă nu am luat o decizie clară şi angajantă sută la sută, dar este o variantă foarte posibilă. Voi face un anunţ sigur într-o săptămână-două", a declarat el.

Cozmâncă spune că nu are de dat nimănui din PSD socoteală despre ceea ce va face de acum încolo în politică, implicit liderului social-democrat, Mircea Geoană, menţionează cotidianul citat.

"N-am probleme cu nimeni. Nici cu Mircea Geoană. Ce probleme să am cu Mircea Geoană?! Poate are el cu mine dacă nu-şi vede de treabă", a adăugat Cozmâncă.

El a precizat că nu s-ar fi întors în politică dacă ţara nu ar fi avut parte de prea mult circ.

Citeşte mai multe despre declaraţiile lui Octav Cozmâncă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici