Cristian Preda: Am fost invitat de Emil Boc la şedinţa Colegiului Director al PDL

Europarlamentarul PDL Cristian Preda anunţă, pe blog, că va participa, la invitaţia preşedintelui partidului, Emil Boc, la reuniunea de duminică a Colegiului Director.

225 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Am fost invitat de Emil Boc la şedinţa Colegiului Director al PDL

Cristian Preda (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"La invitaţia lui Emil Boc voi participa la şedinţa Colegiului Director al PDL, organizată azi la Palatul Parlamentului, de la 16h. Nu sunt membru al acestui for, dar am fost solicitat să particip la deliberarea care va avea loc pe marginea strategiei PDL în acest an electoral", scrie Preda.

Partidul Democrat Liberal se reuneşte duminică, la ora 16.00, în şedinţa Colegiului Director Naţional care se va desfăşura la Sala Drepturilor Omului, la Palatul Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, declara, joi, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii PDL vor discuta despre strategia partidului în alegeri şi vor lua hotărâri "în legătură cu problemele politice la zi".

"Vom discuta şi despre opoziţie, în mod sigur", a adăugat Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici