Cristian Preda, invitat la şedinţa în care se votează suspendarea sa din partid

Europarlamentarul Cristian Preda anunţă că a fost invitat la şedinţa CNC al PDL care va avea loc sâmbătă şi în care va fi votată propunerea BPN de suspendare a sa din partid pentru şase luni, eurodeputatul precizând că va merge la reuniune pentru a uza de dreptul său la apărare.

191 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda, invitat la şedinţa în care se votează suspendarea sa din partid

Europarlamentarul Cristian Preda (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Luni, 1 iulie, am primit din partea lui Gheorghe Flutur invitaţia de a participa la reuniunea CNC al PDL, care va discuta sâmbătă, 6 iulie a.c., propunerea BPN de a fi suspendat pentru şase luni din partid. Aşa cum am mai spus, voi uza de dreptul meu la apărare", scrie Preda pe blogul său.

El consideră că este "profund nedrept" să fie sancţionat pentru declaraţiile pe care le-a făcut după ce nu a mai fost prim-vicepreşedinte al PDL.

BPN al PDL a decis, în 3 iunie, să propună CNC suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioadă de şase luni. Preda a participat la acea şedinţă a BPN, deşi nu a fost invitat.

Cristian Preda a catalogat drept "nedreaptă" decizia BPN al PDL în cazul său şi a precizat că ia în considerare posibilitatea de a o contesta.

Conform unui anunţ de presă al PDL, vineri, 5 iulie, va avea loc şedinţa Colegiului Director al partidului, care va fi urmată sâmbătă de reuniunea Consiliului Naţional de Coordonare (CNC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici