Croitoru admite că programul de guvernare e similar PDL-PSD

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a admis, în Parlament, că programul său de guvernare este asemănător celui prezentat, la sfârşitul anului trecut, de Cabinetul PDL-PSD, arătând că măsurile economice sunt incluse în acordul cu FMI, iar proiectele din alte domenii sunt corecte şi trebuie menţinute

16 afișări
Imaginea articolului Croitoru admite că programul de guvernare e similar PDL-PSD

Croitoru admite că programul de guvernare e similar PDL-PSD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a arătat, în plenul Parlamentului, că măsurile economice prezentate în programul de guvernare sunt deja incluse în acordul de finanţare încheiat de România cu Fondul Monetar Internaţional, cu revizuiri ulterioare, şi nu pot fi modificate fără să afecteze baza acestui acord.

"La alte capitole, precum cultura sau protecţia consumatorilor, obiectivele sunt corecte şi trebuie păstrate", a adăugat Croitoru.

Programul de guvernare al premierului desemnat Lucian Croitoru este elaborat aproape integral pe baza planului prezentat, la începutul anului, de Cabinetul PDL-PSD, incluzând însă principii mult mai generale şi fără să indice toate procedurile prin care vor fi realizate măsurile propuse.

Documentul, elaborat pentru perioada 2009-2012, include date actualizate privind creşterea economică şi deficitul bugetar şi preia aproape integral proiectele Guvernului în exerciţiu, inclusiv legea sistemului unitar de pensii, cu creşterea vârstei de pensionare, legile salarizării unitare a personalului bugetar şi a restructurării agenţiilor guvernamentale, precum şi a legii responsabilităţii fiscale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici