Video Cum au petrecut tinerii din PDL la şcoala de vară. Presa, îndepărtată de bodyguarzi - VIDEO

Tinerii PDL s-au distrat într-un complex din Eforie Nord, sâmbătă seară, în ultima noapte a şcolii de vară, departe de ochii presei, pe marginea unei piscine, păziţi de bodyguarzi care nu permiteau nimănui accesul în interior.

1078 afișări

Încă de la intrare, patru persoane interziceau accesul celor care nu aveau brăţări portocalii la mână, semn distinctiv al complexului unde tinererii PDL au fost cazaţi.

"Noi suntem bodyguarzi şi presa nu are acces", a spus unul dintre ei.

De altfel, jurnaliştii acreditaţi la şcoala de vară au fost cazaţi în Eforie Sud, în timp ce lucrările se desfăşurau la Eforie Nord, acolo unde erau cazaţi delegaţii OTPDL.

După insistenţe, ziariştii au putut intra, "dar fără camere".

În curtea interioară a unui complex de vile, pe marginea unei piscine, două-trei sute de tineri dansau pe ritmuri în vogă, dar şi pe melodii populare, de genul celor cântate la nunţi - Braşoveanca sau Dansul pinguinului.

Unii dintre ei au făcut şi o baie în piscină.

Intenţia unor operatori de televiziune de a filma din afara complexului, peste gard, s-a soldat cu postarea unor bodyguarzi în dreptul acestora.

Petrecerea a durat până în zorii zilei de duminică, iar atunci când participanţii la şcoala de vară au ajuns la sala de conferinţe leit-motivul a fost: "Vreau o cafea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici