Dăncilă crede că Iohannis „merita” suspendarea din funcţie. Ce încălcări ale Constituţiei i-a identificat liderul PSD

Viorica Dăncilă a anunţat că ar fi vrut să îl suspende pe şeful statului Klaus Iohannis din funcţie, însă nu a mai putut să facă acest lucru cât a fost ea preşedinte al PSD. Ea a precizat că Iohannis nu respectă Constituţia, nici deciziile CCR, deşi a jurat acest lucru.

1373 afișări
Imaginea articolului Dăncilă crede că Iohannis „merita” suspendarea din funcţie. Ce încălcări ale Constituţiei i-a identificat liderul PSD

Dăncilă ar fi vrut să îl suspende pe Iohannis: Cred că merita. Nu respectă Constituţia şi nici deciziile CCR

„Acum nu mai este posibil. Eu cât am fost preşedinte al partidului nu am mai putut să îl suspend. Eu cred că merita suspendarea. Dacă era un om corect îşi dădea demisia din moment ce a trecut moţiunea. A băgat ţara în haos şi a plecat din ţară”, a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seara, la TVR 1.

Întrebată când a simţit că trebuie suspendat Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a răspuns: „În momentul în care mi-am dat seama că nu e un preşedinte al tuturor românilor, care nu respectă Constituţia României”.

„Ştim că atunci când a depus jurământul a spus – jur să respect Constituţia, dar preşedintele Iohannis nu respectă deciziile CCR. Ştiţi bine că mereu a respins miniştri. Preşedintele României trebuie să fie un model. El nu respectă Constituţia şi îşi asumă acest lucru. Atunci ce fel de preşedinte este? Nu o să răspund eu cred că vor răspunde cetăţenii la votul din 10 şi 24 noiembrie”, a conchis Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici