Video DECLARAŢIA ZILEI - Alina Gorghiu, replică la Raluca Turcan: Nu ai voie să spui că partidul este praf, să jigneşti membrii PNL

Fostul preşedinte al PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că un lider din conducerea PNL nu are voie să jignească partidul spunând că „este praf”, aşa cum a declarat Raluca Turcan, la Cluj, afirmând că membrii care au muncit nu trebuie să fie jigniţi.

625 afișări

„Sunt penibili şi ridicoli cei din PNL care vorbesc despre soarta PNL identică cu cea a PNŢCD. Este un discurs superficial şi nu pot să înţeleg cum cineva care are pretenţia că este membru al PNL, care este în conducerea PNL să spună că partidul este praf, câtă vreme partidul este format din membrii. Este suma membrilor săi pe care nu ai voie să îi jigneşti indiferent care este numele tău”, a declarat fostul preşedinte al PNL Alina Gorghiu.

VEZI ÎNTREAGA DECLARAŢIE ÎN VIDEO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici