Premierul Sorin Grindeanu, intervenţie medicală la Spitalul Militar. Purtător de cuvânt: ”Singura recomandare a fost evitarea, pentru câteva zile, a expunerii la factorii de mediu”

Premierul Sorin Grindeanu s-a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Spitalul Militar din Capitală, pentru eliminarea unor aluniţe.

5084 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu, intervenţie medicală la Spitalul Militar. Purtător de cuvânt: ”Singura recomandare a fost evitarea, pentru câteva zile, a expunerii la factorii de mediu”

Premierul Sorin Grindeanu, intervenţie medicală la Spitalul Militar

Potrivit unor surse medicale, premierul Sorin Grindeanu a suferit o cauterizare a unor ”nevi pigmentari”, cunoscuţi sub denumirea de aluniţe.

Conform surselor citate, starea generală de sănătate nu a fost afectată de această intervenţie.

Premierul Sorin Grindeanu trebuie să evite expunerea la factorii de mediu

Premierul Sorin Grindeanu a fost sfătuit de medici, în urma intervenţiei de îndepărtare a unor nevi pigmentari, să evite pentru câteva zile expunerea la ”factorii de mediu”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

”Premierul a suferit o intervenţie minoră, de îndepărtare a unor nevi pigmentari, la recomandarea medicilor, care au considerat că e mai bine, preventiv, ca nevii să fie îndepărtaţi”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu.

Ea a precizat că intervenţia nu a presupus internare sau anestezie şi nici nu a afectat starea generală a premierului.

”Singura recomandare a fost evitarea, pentru câteva zile, a expunerii la factorii de mediu”, a adăugat Alina Petrescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici