Deputat PNL, despre închiderea magazinelor la 18.00: Suntem cumva disciplinaţi obligatoriu

Deputatul PNL Florin Roman critică decizia autorităţilor de a închide magazinele la 18.00 când rata de incidenţă e mare: „Ridică mari semne de întrebare. Suntem puşi în situaţia de a fi cumva disciplinaţi obligatoriu”.

410 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL, despre închiderea magazinelor la 18.00: Suntem cumva disciplinaţi obligatoriu

Deputat PNL, despre închiderea magazinelor la 18.00: Suntem cumva disciplinaţi obligatoriu

„Părerea mea este că măsura cu ora de închidere a magazinelor, la ora 18.00, pentru toţi cei care trăiesc în marile oraşe ridică semne de întrebare. Plecăm la muncă dimineaţa, ajungem de multe ori acasă la ora 18.00, la 19.00 sau chiar la 20.00, în funcţie de program, iar în aceste condiţii suntem puşi în situaţia de a fi cumva disciplinaţi obligatoriu. Chestiunea asta, din punctul meu de vedere, nu merge”, transmite deputatul liberal Florin Roman.

El îi critică pe participanţii la protestele din ultimele zile.

„Totodată, nu mi-a plăcut ce am văzut la mitinguri. Oameni care, fiind probabil de bună credinţă, cred că aceste condiţii sunt restrictive şi au dreptul de a protesta, dar ar trebui să o facă în condiţii de pandemie, cu mască şi păstrând distanţa socială. Din păcate, asta nu prea s-a întâmplat... Am văzut la aceste mitinguri şi reprezentanţi ai partidelor politice, dar şi foarte mulţi interlopi”, conchide Roman.

Magazinele se închid la ora 18.00 şi sunt în vigoare restricţii de circulaţie pentru toată populaţia începând cu ora 20.00, în localităţile unde rata de infectare este de peste 7,5 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici