Deputat PNL, despre moţiunea simplă pe justiţie: Mesajul lui Dragnea este „Tudorele, fă ceva, că altfel îi aduc în sală”

Deputatul PNL Ioan Cupşa a declarat, despre suspendarea şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor, din cauza PSD, că absenţa de la vot a social-democraţilor la moţiunea simplă pe justiţie reprezintă mesajul lui Dragnea faţă de revocarea lui Toader şi anume „Tudorele, fă ceva, că altfel îi aduc în sală.

124 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL, despre moţiunea simplă pe justiţie: Mesajul lui Dragnea este „Tudorele, fă ceva, că altfel îi aduc în sală”

Deputat PNL, despre moţiune: Mesajul lui Dragnea este „Tudorele, fă ceva, că altfel îi aduc în sală”

De asemenea, liderul deputaţilor liberali Raluca Turcan susţine că retragerea PSD de la vot este “o formă de şantaj instituţional la adresa lui Tudorel Toader”.

„Astăzi, PSD şi ALDE, printr-un comportament tipic infracţional s-au folosit în Camera Deputaţilor pentru a pune presiune pe ministrul Justiţiei ca ei să rezolve temele de partid pe care le-au stabilit, modificările regulamentului penal şi legea amnistiei şi graţierii, principalul instrument prin care Liviu Dragnea în momentul de faţă îşi mai ţine partidul”, a mai spus Turcan.

Liberalul a acuzat că Parlamentul este folosit „în reglarea de conturi între taberele din PSD”. Referitor la susţinerea UDMR la votul din Parlament pe moţiune, Raluca Turcan se aşteaptă ca afirmaţiile publice asumate de aceştia să fie respectate.

Plenul Camerei Deputaţilor în care urma să fie votată moţiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum.

Suspendarea şedinţei vine în contextul în care PSD a decis de grup parlamentar să nu se prezinte la vot.

Ulterior, Liviu Dragnea a anunţat că în partid există o stare de nemulţumire cu privire la Tudorel Toader şi că va exista o discuţie legat de această situaţie în coaliţie, după revenirea premierului Viorica Dăncilă.

Întrebat care sunt nemulţumirile cu privire la Tudorel Toader, Dragnea la răspuns: „Aţi văzut în spaţiul public, aţi văzut colegi la televiziuni, cum ar fi Florin Iordache. Aşa am convenit cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să discutăm şi cu doamna Dăncilă ori vineri, ori luni, şi cu domnul Toader. După care o să avem noi o discuţie în PSD. Au fost lucruri contradictorii, sunt nişte decizii luate în CEx care trebuie limpezite”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici