Deputat USR, atac la Iohannis: Un discurs inflamatoriu naţionalist. Accente vadimiste

  • Un deputat USR spune că discursul preşedintelui Klaus Iohannis este unul ”inflamatoriu naţionalist”
  • Cătălin Drulă: Accentele vadimiste din poziţia preşedintelui par mai degrabă menite să acopere incompetenţa şi corupţia guvernului Orban 3
673 afișări
Imaginea articolului Deputat USR, atac la Iohannis: Un discurs inflamatoriu naţionalist. Accente vadimiste

Deputat USR, atac la Iohannis: Un discurs inflamatoriu naţionalist. Accentele vadimiste

Un deputat USR a scris pe pagina sa de socializare că discursul preşedintelui Klaus Iohannis pe tema Ţinutului Secuiesc a fost unul ”inflamatoriu naţionalist”.Cătălin Drulă atacă şi guvernul Orban dar şi PSD.

”Că PSD este incompetent şi încearcă permanent combinaţii dubioase ştim cu toţii. I-am spus-o şi preşedintelui Iohannis pe când decidea "să le mai dea o şansă", a spus deptatul.

Dar de aici şi până la folosirea unui discurs inflamatoriu naţionalist e cale lungă.

Accentele vadimiste din poziţia preşedintelui par mai degrabă menite să acopere incompetenţa şi corupţia guvernului Orban 3 pe care le-am văzut din plin în aceste luni de pandemie.

Nu se rezolvă dezastrul păstorit de PNL la Suceava şi vieţile pierdute nu mai vin înapoi dacă agităm marote naţionaliste din anii '90.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici