Deputaţii au respins moţiunea simplă pe tema Schengen

Camera Deputaţilor a respins, marţi, cu 79 voturi "pentru", 226 voturi "împotrivă" şi 16 abţineri, moţiunea simplă a PPDD pe tema Schengen.

417 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au respins moţiunea simplă pe tema Schengen

Deputaţii au respins moţiunea simplă pe tema Schengen (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deputaţii au dezbătut luni această moţiune, parlamentarii puterii şi ai opoziţiei acuzându-se reciproc pentru ratarea obiectivului de intrare a României în zona Schengen.

Reprezentanţii PDL anunţaseră că susţin moţiunea simplă a PPDD, cei ai UDMR se abţin , iar grupul minorităţilor au votat împotrivă, alături de PSD şi PNL

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici