Deputatul Mihaela Stoica: Parlamentarii Mişcării Populare vor vota împotriva Guvernului susţinut de USL

Deputatul neafiliat Mihaela Stoica a declarat, marţi, în plenul Parlamentului, că deputaţii Mişcării Populare nu vor vota Guvernul Cioloş, afirmând că sunt profund dezamăgiţi de programul de guvernare "elaborat de guvernul tehnocrat USL”.

202 afișări
Imaginea articolului Deputatul Mihaela Stoica: Parlamentarii Mişcării Populare vor vota împotriva Guvernului susţinut de USL

Deputatul Mihaela Stoica: Parlamentarii Mişcării Populare vor vota împotriva Guvernului susţinut de USL

"Poziţia Mişcării Populare, cu privire la instalarea Guvernului Cioloş, este că (...) noi nu vom susţine acest Guvern pentru că suntem profund dezamăgiţi de conţinutul programului de guvernare elaborat de guvernul tehnocrat al USL”, a declarat Mihaela Stoica.

Ea a criticat programul de guvernare al Cabinetului Cioloş afirmând că acesta conţine enunţuri şi nu obiective guvernamentale precise care ţin de politici ale statului în domenii cheie.

Deputatul neafiliat, care a vorbit în numele parlamentarilor de la MP, a susţinut că noul Cabinet ar fi putut, în situaţia în care nu avea acces la toate datele din ministere, să vină măcar cu soluţii pentru absorbţia fondurilor europene necesare atât celor 40% de români care sunt în situaţii de sărăcie, conform ONU, dar şi micilor întreprinzători, fermieri, întreagii economii.

Mihaela Stoica a mai spus că noul Cabinet este susţinut politic de PSD, PNL, UNPR, adică de partidele care au spulberat statul de drept în 2012 şi în loc să îşi asume deschis depolitizarea instituţiilor statului „mai degrabă a devenit un colac de salvare prentru politrucii din USL care au împânzit aceste instituţii”.

Deptatul neafiliat a criticat absenţa din programul de guvernare a legii sănătăţiii care prevedea modernizarea sistemului de sănătate, absenţa unui obiectiv ferm asumat de Guvern în ceea ce priveşte infrastructură, absenţa votul prin corespondenţă, precum şi intenţia Cabinetului Cioloş de a „menţine politicile de pomenu electorale”.

Mihaela Stoica a declarat că în ciuda faptului că din Cabinetul Cioloş fac parte şi specialişti onorabili, PSD se va folosi de noii miniştri pentru „toate urâţenile pe care continuă şi va continua să le facă”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici