Dezbatere electorală între cinci candidaţi miercuri seară, iar vineri între trei competitori

Staff-urile de campanie ale candidaţilor la Preşedinţie au convenit că dezbaterea electorală de miercuri seară va avea loc între cinci candidaţi, urmând ca vineri să aibă loc o dezbatere între trei candidaţi, cei mai bine plasaţi în sondajele de opinie, a anunţat Sebastian Lăzăroiu.

15 afișări
Imaginea articolului Dezbatere electorală între cinci candidaţi miercuri seară, iar vineri între trei competitori

Dezbatere electorală între cinci candidaţi miercuri seară, iar vineri între trei competitori (Imagine din arhiva Mediafax / Mircea Roşca)

Consilierul prezidenţal Sebastian Lăzăroiu a declarat că PSD a fost de acord cu această formulă, adăugând că şi preşedintele Traian Băsescu va participa la o dezbatere în formulă de cinci candidaţi.

Sebastian Lăzăroiu a mai spus că Traian Băsescu a acceptat să participe la o dezbatere în cinci pentru că "Geoană nu a vrut sub nicio formă să accepte o dezbatere în formulă de trei pentru miercuri seară".

Pe de altă parte, consilierul lui Crin Antonescu, Eduard Hellvig, a declarat că dezbaterea de miercuri seară va avea loc cel mai probabil la ora 19.45 - 20.00, în funcţie de cum ajunge candidatul PNL în Bucureşti, acesta având programate evenimente la Timişoara.

Dezbaterea de miercuri seară va fi organizată cu cinci candidaţi, respectiv Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Kelemen Hunor şi Sorin Oprescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, staff-urile de campanie negociază asupra locului în care se va desfăşura confruntarea, a numărului şi numelor moderatorilor.

Surse participante la discuţie au declarat că Mircea Geoană nu ar fi de acord ca această confruntare să se desfăşoare la TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici