EXCLUSIV  Diana Şoşoacă invitată la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Diana Şoşoacă: Totuşi, eu am lucrat doi ani şi ceva în Guvernul României. Am ales să plec pentru că eu nu am putut să mă pliez pe sistemul lor: dolce far niente şi să ni se comande şi noi să respectăm ordinele lor. Eu nu pot să funcţionez aşa, îmi pare foarte rău.
  • Diana Şoşoacă: Tot ceea ce vedem acum, la o parte, să fim serioşi că nu toţi sunt, acea opulenţă cu obiecte aurite, cu tot felul de îmbrăcăminţi care ies foarte mult în evidenţă, cu acele maşini de lux nu se potrivesc cu ideologia creştin-ortodoxă.
  • Diana Şoşoacă: Le mulţumesc tuturor acelor oameni care lucrează în instituţiile statului, care au înţeles însemnătatea momentului, pericolul, şi mi-au dat nişte răspunsuri favorabile cu care eu am putut să merg şi în instanţă, care ne-au ajutat şi au mai sensibilizat un pic puterea şi au mai lăsat laţul ăsta al măsurilor foarte abuzive
9224 afișări
Imaginea articolului Diana Şoşoacă invitată la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Începând de astăzi, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Aleph News, vei fi martorul unor poveşti de viaţă, mărturii şi dezvăluiri în exclusivitate, la Interviurile lui Cristoiu.

Duminică, 20 decembrie, Diana Şoşoacă, avocat şi viitor senator AUR în Parlamentul României, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine este cu adevărat Diana Şoşoacă? Când şi cum a intrat în politică? Ce s-a întâmplat, la negocieri, în spatele uşilor închise de la Cotroceni? Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsurile în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici