Dichiseanu, Zmărăndescu şi Duckadam, candidaţii PNG-CD la alegerile generale

Actorul Ion Dichiseanu şi luptătorul Cătălin Zmărăndescu vor candida în Capitală din partea PNG-CD, alături de liderul partidului, George Becali, în timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida în judeţul Arad.

170 afișări
Imaginea articolului Dichiseanu, Zmărăndescu şi Duckadam, candidaţii PNG-CD la alegerile generale

Ion Dichiseanu, Cătălin Zmărăndescu şi Helmuth Duckadam, candidaţii PNG-CD la alegerile generale (Imagine: Mediafax Foto)

Consiliul Naţional al Partidului Noua Generaţie - Creştin şi Democrat a validat, luni, candidaturile pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în luna noiembrie.

Printre candidaţii din Capitală ai formaţiunii se regăsesc liderul partidului, George Becali, actorul Ion Dichiseanu, viceprimarul general al Capitalei, Robert Ionescu şi luptătorul Cătălin Zmărăndescu. Un alt candidat PNG-CD este Helmuth Duckadam, care va candida în judeţul Arad.

Consiliul PNG-CD a aprobat şi programul de guvernare, intitulat "ABC – Adevăr, Bunăstare, Credinţă", ce conţine un decalog cu cele 10 priorităţi ale PNG-CD. La capitolul Reformă constituţională se specifică dorinţa liderilor acestei formaţiuni politice pentru Parlament unicameral şi pentru Republică prezindenţială.

"Va fi greu, dar să ştiţi că partidul nostru va fi mai puternic când va intra în Parlament şi va participa la guvernarea României. Fără noi, guvernarea nu se va putea face, având în vedere procentele partidelor la această oră. Vă rog, haideţi să dăm ultima bătălie şi să demonstrăm că putem să fim acolo. Sondajele de opinie ne dau cu aproximativ 7%. Eu vreau ca toţi cei care sunteţi aici să daţi ultima bătălie pentru a obţine minimum 10%. Să ştiţi că se poate!", le-a spus George Becali membrilor Consiliului Naţional al PNG-CD, reuniţi la Bucureşti.

Becali a ţinut să mai precizeze că a fost sceptic cu privire la şansele partidului când a fost adoptat sistemul de vot uninominal, dar că, în prezent este încrezător, pentru că are candidaţi valoroşi.

El a arătat că din viitorul Parlament vor face parte cinci formaţiuni, respectiv PSD, PNL, PDL, UDMR şi PNGCD, "pentru că alte partide nu mai au forţa să reuşească".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici