Dîncu: Nu cred că vor mai fi remanieri în perioada următoare. Achimaş - un foarte bun ministru

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat că nu crede că vor mai avea loc remanieri în perioada următoare, apreciind că ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, este un foarte bun ministru, care a făcut foarte multe lucruri bune în această perioadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

773 afișări
Imaginea articolului Dîncu: Nu cred că vor mai fi remanieri în perioada următoare. Achimaş - un foarte bun ministru

Dîncu: Nu cred că vor mai fi remanieri în perioada următoare. Achimaş - un foarte bun ministru

Întrebat, joi, la Cluj, la Cluj-Napoca, dacă ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, ar putea face obiectul unei remanieri, Vasile Dîncu a spus că, din păcate, acesta a moştenit în Ministerul Sănătăţii şi în viaţa medicală din România „o criză în care este foarte greu să te descurci”.

„Nu cred că vor mai fi remanieri în perioada următoare, pentru că am trecut într-o fază de lucru, de implementare a proiectelor şi în cazul în care nu se vor întâmpla accidente, nu cred că va fi acest lucru. Patriciu Achimaş este un foarte bun ministru, din păcate a moştenit în acest minister şi în viaţa medicală din România o criză în care este foarte greu să te descurci. Ministerul Sănătăţii este aproape gol, nu sunt specialişti pentru că nivelul de salarizare este foarte slab, are o deficienţă de specialişti în minister. Ministrul Sănătăţii a făcut foarte multe lucruri bune în această perioadă, avem toată încrederea în ce face Patriciu Achimaş, are multe crize, în fiecare săptămână îi apare ceva nou şi este greu de gestionat”, a precizat Dîncu.

Acesta a menţionat că îl înţelege pe ministrul Sănătăţii cu care lucrează foarte bine şi îl sprijină cât poate.

„Şi premierul îl sprijină. Face foarte multe lucruri bune, este un foarte bun specialist. Atunci când eşti la un minister nu eşti dependent numai de tine, eşti dependent de echipa ta, dacă eşti sprijinit sau nu din alte zone, din zona teritorială, sunt foarte multe variabile care concură la succesul sau insuccesul unui ministeriat”, a mai spus Vasile Dîncu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici