Dorin Recean, desemnat premier al Republicii Moldova

Preşedintele Maia Sandu l-a desemnat vineri pe Dorin Recean pentru postul de premier al Republicii Moldova, după demisia Nataliei Gavriliţa.

9788 afișări
Imaginea articolului Dorin Recean, desemnat premier al Republicii Moldova

„Am avut consultări cu fracţiunile parlamentare. În urma discuţiilor am semnat decretul prin care l-am desemnat pe Dorin Recean în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova. În cadrul consultărilor cu fracţiunea Partidului Acţiune şi Solidaritate, echipa PAS şi-a declarat sprijinul pentru domnul Dorin Recean”, a declarat Maia Sandu.

Dorin Recean a fost până în prezent consilier al Preşedintelui Republicii Moldova în domeniul apărării şi securităţii naţionale şi secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

Între 2012 şi 2015, acesta a fost ministru de Interne, iar între 2010 şi 2012 viceministru al Tehnologiei Informaţiilor şi Comunicaţiilor.

Natalia Gavriliţa şi-a anunţat vineri demisia din funcţia de premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici