Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis”. Scenariul lui Ponta pentru prezidenţiale

Partidul Pro România va avea un candidat la alegerile prezidenţiale, iar acesta nu va fi Victor Ponta. Pe de altă parte, Ponta spune că Liviu Dragnea ”a făcut un blat” cu Klaus Iohannis, ”să nu i facă probleme la prezidenţiale şi Dragnea să păstreze guvernarea”.

1811 afișări
Imaginea articolului Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis”. Scenariul lui Ponta pentru prezidenţiale

Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis”. Scenariul lui Ponta pentru prezidenţiale

Victor Ponta a declarat, miercuri, la Galaţi, că nu va candida la următoarele alegeri pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. Partidul pe care îl reprezintă va avea un alt candidat care va fi sprijinit şi de fostul premier.

”Pro România va avea un candidat la prezidenţiale pe care eu îl voi susţine. Deci nu voi fi eu, ca să se înţeleagă. Eu cred că astăzi când vorbim, domnul Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis, să nu i facă probleme la prezidenţiale şi domnul Dragnea să păstreze guvernarea. E un blat care face rău României şi din care Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege preşedinte, iar domnul Dragnea cu Teldrum şi insula Belina”, a declarat copreşedintele Pro România, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului din Galaţi.

În altă ordine de idei, Ponta a anunţat că parlamentarii Pro România nu vor vota moţiunea de cenzură anunţată de liberali.

”Nu o semnăm şi nu o votăm. Dacă cei din PNL vor să discute după ce am făcut acest anunţ, se vor vedea cu domnul Daniel Constantin, cu domnul Sorin Câmpeanu. Eu cred că trebuie să discutăm cu toate grupurile paralmentare, ca în acest an să picăm la Camera Deputaţilor ordonanţa cu TVA split, să schimbăm ordonanţa cu trecerea contribuţiilor la angajat şi să facem un buget cât mai bun pentru educaţie şi sănătate. Pentru asta toate voturile sunt bune. Eu sper să conving cât mai mulţi PSD-işti, domnul Constantin să convingă PNL-işti, UDMR-işti, ce o fi ei, că este vorba de obiective importante pentru România. Altfel, moţiunea domnului Orban, nici nu ştiu dacă o fac şi de ce o fac, eu nu am văzut nimic care să însemne ceva bun pentru România”, a spus Victor Ponta.

Totodată, Ponta a afirmat că fostul director SRI Virgil Măgureanu nu influenţează deciziile luate de partid. Ponta a respins astfel acuzaţiile preşedintelui PRU, Bogdan Diaconu, care a spus că Virgil Măgureanu a stabilit numele partidului, Pro România.

”Probabil că iar s-a văzut cu Dragnea, că el când se vede cu Dragnea mai scoate câte o prostie. Nu îl cunosc pe Măgureanu, nu m-am înâlnit în viaţa mea cu Măgureanu, iar ideea de Pro România îi aparţine domnului Daniel Constantin. Dar eu, repet, m-am obişnuit după ce ani de zile erau prea multe laude de la colegii mei din PSD, acum deodată în fiecare zi aud câte o nenorocire. Sigur că mă supără chestia asta de la oameni pe care i-am ajutat în viaţă, dar cred că problema este că Pro Româna ia foarte multe voturi. Eu cu atacurile astea la persoana mea m-am călit din vremea lui Băsescu. La toate argumentele mele politice, economice, primesc câte o găleată cu lături de la Dragnea şi ai lui, eu rezist", a spus Victor Ponta.

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu au participat la Galaţi la o întâlnire cu membrii partidului Pro România. De asemenea, ei au fost invitaţi la o dezbatere privind modificările aduse de noul Cod Fiscal organizată de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici