Dragnea, despre candidatura lui Meleşcanu: ”Să vedem pentru cine a făcut-o”

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că este de interes motivaţia principală pentru care Teodor Meleşcanu a renunţat la şefia SIE în favoarea candidaturii la prezidenţiale, el spunând că nu crede ”într-o hotărâre la o ceaşcă de ceai seara” şi adăugând: ”Să vedem pentru cine a făcut-o”.

511 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre candidatura lui Meleşcanu: ”Să vedem pentru cine a făcut-o”

Teodor Melescanu (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"În România e posibil orice, oricine poate să candideze, şi un şef de serviciu. Cel puţin a făcut un gest de normalitate să-şi dea demisia înainte de a-şi depune candidatura. Domnul Ungureanu umbla prin oraş să-şi strângă voturi în Parlament fiind încă şef la SIE. Probabil că cei de la SIE sunt mai aplecaţi către politică", a afirmat Dragnea despre candidatura lui Teodor Meleşcau.

El a adăugat că în continuare un subiect de interes şi de curiozitate este legat de mobilul, motivaţia principală pentru care Meleşcanu a renunţat la postul de la SIE "pentru a se arunca într-o soluţie electorală pe care sigur nu o poate câştiga".

"Nefiind un pensionar aşa pur şi simplu, deci fiind într-o funcţie importantă, ca să renunţi la acea funcţie înseamnă să ai o motivaţie foarte tare sau o solicitare pe care nu poţi să o refuzi. Suntem destul de mulţi care ne punem această întrebare", a mai spus Dragnea.

El a arătat că este important de văzut care este răspunsul real care a determinat această candidatură. "Nu cred într-o hotărâre la o ceaşcă de ceai seara, i-a venit cuiva să candideze. E o chestiune mult mai complicată, să vedem pentru cine a făcut-o", a mai spus Dragnea.

Teodor Meleşcanu şi-a depus marţi, la BEC, candidatura ca independent pentru alegerile prezidenţiale, fiind susţinut de Partidul Dreptăţii Sociale şi o serie de organizaţii ale societăţii civile.

Meleşcanu a demisionat luni din funcţia de director al SIE.

Marţi este ultima zi în care se pot depune candidaturi la BEC pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici