Dragnea, despre negocieri ale lui Blaga cu Geoană şi Vanghelie: Le doresc succes, sunt oameni de viitor

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Sinaia, că îi doreşte succes copreşedintelui PNL Vasile Blaga în negocierile cu Marian Vanghelie şi Mircea Geoană, el apreciind, ironic, că echipa Vanghelie-Geoană s-a „mărit” cu Vasile Blaga, cei trei fiind „oameni de mare viitor”.

792 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre negocieri ale lui Blaga cu Geoană şi Vanghelie: Le doresc succes, sunt oameni de viitor

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze declaraţiile copreşedintelui PNL Vasile Blaga referitoare la faptul că ar negocia cu Mircea Geoană, Dragnea a răspuns: „Înseamnă că echipa Geoană-Vanghelie s-a mărit cu Vasile Blaga. Înseamnă că avem echipa Mircea Geoană-MMarian Vanghelieşi Vasile Blaga. Le doresc succes. Oameni de mare viitor”.

El a arătat că aşa este politica românească şi că Blaga a evoluat foarte bine în politică dacă a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie.

„Acum nu ştiu, ei (Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, n.r.) bat la porţile PSD, Blaga înţeleg că bate la porţile lor. Nu ştiu unde au porţile, dar aşa e în politica românească, ce putem să comentăm? Dacă Vasile Blaga a ajuns să negocieze cu Marian Vanghelie, îi doresc succes, înseamnă că a evoluat foarte bine în politică”, a adăugat Dragnea.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a spus, miercuri seară, la Realitatea TV, că, în opinia sa, se poate ajunge într-o perioadă de timp la o majoritate care să creeze posibilitatea construirii unui alt guvern şi a menţionat că a avut discuţii cu Mircea Geoană şi cu o serie de parlamentari independenţi.

"Eu cred că într-o perioadă de timp, pe care nu o pot spune foarte clar acum, se pot crea majorităţi în cele două Camere (...), putem ajunge la o majoritate care să creeze posibilitatea construirii unui alt guvern. (...) Cu Mircea Geoană am avut deja discuţii, şi cu colegi care îl însoţesc pe domnul Geoană, chiar în zilele astea. Am avut discuţii cu o serie de parlamentari independenţi şi o să avem aceste discuţii în continuare. Abia luni se reuneşte Parlamentul, noi am spus că în această sesiune vom depune moţiune de cenzură", a spus Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici