Dragnea: Întrebarea despre când ne reunim în USL e "brutală"; sper să nu urmeze despărţirea

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a spus, miercuri, unui jurnalist care l-a întrebat dacă reuniunea de urgenţă a USL, pe care a solicitat-o, nu a mai avut loc din cauza refuzului liberalilor de a se întâlni, că nu poate răspunde întrucât întrebarea este "brutală".

351 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Întrebarea despre când ne reunim în USL e "brutală"; sper să nu urmeze despărţirea

Liviu Dragnea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu pot răspunde pentru că este o întrebare brutală. Nu a fost o solicitare trimisă prin curier şi să primim un răspuns negativ. Am tot discutat că o să ne vedem şi o să ne vedem. A avut loc o discuţie informală duminică seară, dar nu o întâlnire oficială în care să adoptăm decizii importante", a spus Dragnea.

Întrebat, pe de altă parte, când va urma o şedinţă a USL, Dragnea a răspuns: "Eu ştiţi ce vă sugerez? Mai întrebaţi şi în altă parte, că eu m-am săturat să răspund la asta. Noi ne dorim foarte mult să avem această întâlnire".

El şi-a exprimat speranţa ca în USL să nu urmeze despărţirea, aşa cum aprecia liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, pentru că nu mai pot fi acceptate compromisurile.

"Eu sper să nu, pentru că am avut o serie întreagă de proiecte majore cu care am mers în faţa românilor şi care ne-au crezut şi ne-au şi votat, culmea, pentru aceste proiecte pe care vreau să le ducem la capăt", a spus Dragnea.

El a arătat că se află în relaţii bune atât cu liderul PNL Crin Antonescu, cât şi cu liberalii.

"Nu ne-am certat, nu ne-am bătut, nu ne-am înjurat, chiar am o relaţie bună. Nu avem tensiuni. Nu ne-am căsătorit să intrăm acum în faza de divorţ. Suntem colegi într-un proiect politic serios, major, funcţionăm în continuare", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici