Dragnea: Revenirea lui Meleşcanu în politică ar fi în regulă, a fost un politician deosebit

Vicepremierul Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD, a declarat că revenirea directorului SIE, Teodor Meleşcanu, în politică, ar fi în regulă, în condiţiile în care a fost un politician de calitate, cu experienţă, deosebit, el evitând să comenteze disponibilitatea de a candida la prezidenţiale.

384 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Revenirea lui Meleşcanu în politică ar fi în regulă, a fost un politician deosebit

Teodor Melescanu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"O revenire în politică, din punctul meu de vedere, ar fi în regulă. Nu eu hotărăsc dacă intră în politică, e o decizie unipersonală. Domnul Meleşcanu a fost un politician cu foarte multă experienţă şi un politician deosebit, de primă calitate şi de prim rang. Ca şi politician a fost un politician chiar de calitate", a spus Dragnea.

Solicitat să comenteze şi legat de faptul că Meleşcanu şi-a declarat "disponibilitatea" pentru o candidatură la prezidenţiale, Dragnea a precizat: "Ţara asta e încă liberă şi oricine poate să candideze, dacă simte că poate, dacă are aderenţă la public".

"Pe mine mă interesează să ne pregătim bine pentru europarlamentare, iar pentru prezidenţiale candidatul pe care îl va susţine PSD va fi şi candidatul pe care îl voi susţine şi eu şi pentru care voi munci în campania electorală", a adăugat Dragnea.

Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, susţine că serviciul nu se implică în campania electorală, dar precizează că el doreşte să revină în politică după mandatul la SIE, iar despre o candidatură la prezidenţiale spune că nu a discutat cu nimeni, dar e "disponibil", în cazul în care va exista un interes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici