Dragnea şi Tăriceanu, scrisoare transmisă preşedintelui Iohannis

Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au transmis o scrisoare şefului statului Klaus Iohannis în care anunţă programul audierilor de luni din comisii, solicitând preşedintelui să stabilească o oră pentru ceremonia de învestitură.

6119 afișări
Imaginea articolului Dragnea şi Tăriceanu, scrisoare transmisă preşedintelui Iohannis

Dragnea şi Tăriceanu, scrisoare transmisă preşedintelui Iohannis

Scrisoarea transmisă de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu anunţă programul audierilor miniştrilor în comisiile parlamentare şi că luni se va da votul de încredere în parlament pentru Cabinetul Dăncilă.

În document, cei doi şefi ai Camerelor solicită ca preşedintele să stabilească o oră pentru ceremonia de învestitură care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Scrisoarea a ajuns la Cotroceni, iar preşedintele va răspunde după votul de încredere pe care îl cere Cabinetul Dăncilă la ora 15.00

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici