Dragnea: Victor Ponta candidează pe listele PSD, nu a fost nevoie de vot

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că Victor Ponta va candida pe listele PSD, cu toate că este sub control judiciar şi codul de etică al partidului interzice acest lucru, şi că decizia a fost luată în cadrul CexN prin discuţii, fără a fi nevoie de vot.

1189 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Victor Ponta candidează pe listele PSD, nu a fost nevoie de vot

Dragnea: Victor Ponta candidează pe listele PSD, nu a fost nevoie de vot

”Victor Ponta candidează pe listele PSD-ului”, a declarat Liviu Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional. Întrebat dacă decizia a fost luată prin vot, Dragnea a răspuns: ”Nu era nevoie. S-a discutat, nu mai era nevoie să stăm cu mâinile pe sus”.

Dragnea PSD a mai susţinut că ”sunt toate şansele” ca personal să candideze. ”Dacă organizaţia din Teleorman mă propune, mă gândesc serios să mă aprob”, a spus el, precizând că nu va candida la Senat, ”mai ales după votul de zilele trecute”.

Dragnea le-a trasat liderilor de organizaţii judeţene şi calendarul pentru prezentarea listelor de candidaturi: până la finalul săptămânii viitoare jumătate dintre judeţe, ”în ordine alfabetică”, vor trebui să aducă listele la centru, urmând ca restul să prezinte candidaţii în cealaltă săptămână. ”Dacă nu vor veni până la sfârşitul lunii viitoare o să înţeleg că este un semnal pentru mine să le fac singur. Eu cred că vor veni toţi”, a precizat Dragnea, adăugând că nu există nicio interdiciţie pentru preşedinţii de CJ sau pentru primari să candideze la parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici