Elena Băsescu s-a înscris în PMP, dar anunţă că nu va candida la europarlamentare: Tatăl meu mi-a spus că pentru mine este prima zi ca om politic adevărat

Elena Băsescu a intrat în PMP, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Elena Udrea şi de fiica preşedintelui, care a anunţat că nu va candida la europarlamentare.

1489 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu s-a înscris în PMP, dar anunţă că nu va candida la europarlamentare: Tatăl meu mi-a spus că pentru mine este prima zi ca om politic adevărat

Elena Băsescu s-a înscris în PMP, dar anunţă că nu va candida la europarlamentare (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Eugen Tomac a declarat că Elena Băsescu s-a alăturat celor din PMP.

La rândul ei, Elena Băsescu a spus că a strâns "cu uşurinţă" cele 100.000 de semnături necesare pentru a candida ca independent la europarlamentare, dar a precizat că nu va candida.

"Deşi am numărul de semnături, nu voi candida, pentru că nu doresc să iau unul, două sau trei procente din scorul PMP. Doresc ca acest proiect lansat de tatăl meu să reuşească să dea, în 2016, premierul", a spus Elena Băsescu.

"Poziţionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora", a spus Elena Băsescu, precizând că ar fi doar un "troc imoral", ea referindu-se la faptul că PMP îi rezervase locul 2 pe lista de candidaţi la PE.

"Îmi exprim speranţa ca toţi cei care mi-au oferit semnăturile să dea voturile PMP şi nu altor partide, mai ales PDL care pe poziţii eligibile are persoane care au trecut mult de vârsta pensionării", a mai spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu: Tatăl meu mi-a spus azi dimineaţă că pentru mine este prima zi ca om politic adevărat

Elena Băsescu a declarat, luni, că o tentează o candidatură la alegerile parlamentare din 2016, pentru că doreşte "să se clădească" în ţară ca om politic, ea precizând că tatăl său i-a spus dimineaţă că pentru ea astăzi este "prima zi ca om politic adevărat".

"Mă tentează o candidatură la alegerile parlamentare din 2016, doresc să mă clădesc ca om politic în ţară", a spus Elena Băsescu.

Ea a precizat că nu s-a gândit încă la un colegiu în care să candideze, pentru că primul pas este să treacă de această campanie electrocală pentru Parlamentul European, în care se va implica foarte mult.

Întrebată ce i-a transmis tatăl său, preşedintele Traian Băsescu, ea a răspuns: "Tatăl meu mi-a spus azi de dimineaţă, înainte de a urca în avion, mi-a urat succes şi mi-a spus că este prima zi ca om politic adevărat".

Elena Băsescu a precizat că a decis de ceva timp să nu mai candideze la alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici