Elena Udrea: Siegfried Mureşan va fi pe locul doi în lista PMP la europarlamentare

Deputatul Elena Udrea a anunţat, luni, că Siegfried Mureşan, "un tânăr care a avut o activitate performantă" în Parlamentul European, se va afla pe locul doi pe lista Partidului Mişcarea Populară pentru euroalegeri.

982 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Siegfried Mureşan va fi pe locul doi în lista PMP la europarlamentare

Cristian Preda, Siegfried Mureşan (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Elena Udrea a declarat că PMP dă un semnal puternic că este un partid diferit, prin cei doi noi membri, Elena Băsescu şi Siegfried Mureşan.

Despre Elena Băsescu, Udrea a arătat că ar fi putut să candideze independent, ca în 2009, însă "ţine la proiectul Mişcarea Populară" şi îşi doreşte ca acest proiect iniţiat de Traian Băsesccu să aibă succes, precizând că o candidatură a sa ca independent ar fi făcut ca PMP să piardă câteva procente.

"Alege în mod responsabil şi iubind acest partid să nu intre în competiţie. Noi ne-am fi bucurat ca Elena Băsescu să meargă pe listele PMP, pentru că are aceleaşi aşteptări ca şi noi şi are aceeaşi viziune ca şi preşedintele Traian Băsescu. Noi ne asumăm faptul că dorim continuarea reformelor începute de Traian Băsescu în România şi parteneriatul cu preşedintele", a precizat Elena Udrea.

Udrea a mai spus că Elena Băsescu va face o echipă puternică cu tinerii din PMP şi va activa în politică alături de echipa Mişcării Populare.

Eugen Tomac, preşedintele PMP, a declarat, la rândul său, în cadrul conferinţei de presă, că Sigfried Mureşan este un tânăr care a făcut performanţă europeană, care a început lucrând în Bundestag şi apoi în Parlamentul European, iar astăzi este responsabil de politici economice şi sociale la PPE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici