Emil Boc: PDL este doar la începutul procedurii de desemnare a candidaţilor

Liderul PDL Emil Boc a declarat, luni, în legătură cu reproşul şefului statului potrivit căruia "greii" partidului nu intră în cursa pentru alegerile electorale, că PDL este "doar la începutul procedurii de desemnare a candidaţilor" şi mai are până la finalizarea acestora, când va trage concluziile.

90 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: PDL este doar la începutul procedurii de desemnare a candidaţilor

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Suntem doar la începutul procedurii de desemnare a candidaturilor, mai avem până finalizăm candidaturile şi vom trage concluziile atunci", a spus Boc, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Boc a evitat să precizeze dacă va candida la Cluj.

"Eu cred că pentru acest subiect m-am pronunţat deja. Astăzi cea mai importantă preocupare pentru mine în legătură cu Clujul este să mă asigur că locurile de muncă în urma plecării Nokia sunt salvate prin apariţia a doi investitori importanţi, care au nevoie de ajutor de stat pentru demararea afacerii de la Jucu. Asta e preocuparea mea de astăzi, să mă asigur că firmele care continuă activitatea la Cluj după Nokia vor primi ajutorul de stat pentru derularea investiţiilor", a spus Boc.

Întrebat despre data lansării candidaţilor PDL, preşedintele democrat-liberalilor a arătat că urmează să fie stabilită această dată.

În legătură cu semnarea unui protocol de colabroare cu UNPR, Emil Boc a spus că "există discuţii punctuale la fiecare organizaţie în parte în vederea susţinerii reciproce a celor două formaţiuni politice".

Boc a mai fost întrebat dacă la nivel naţional se va semna un protocol între PDL şi UNPR. "Dacă din analiza noastră va reieşi că va fi nevoie şi la nivel naţional, vom face şi la nivel naţional", a răspuns Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la B1 TV, că este "năduşit" pe "greii" din PDL, pentru că nu merg să candideze la alegerile locale, el susţinând totodată că Elena Udrea şi Roberta Anastase "nu sunt grele" şi că "mai au de mâncat politică".

"Asta e problema greilor PDL acum. Drepturi au foarte mari, dar nu au dreptul la bătălie politică, că se tulbură. Au această problemă şi e o chestiune de responsabilitate", a spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici