Eşalonul doi din PSD nu exclude adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru modificarea Codului penal, în pofida poziţiei liderilor coaliţiei

Fostul preşedinte executiv al PSD Niculae Bădălău a declarat, luni, cu privire la posibilitatea ca Guvernul să aprobe o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului penal, că ”nimic nu este exclus”, măsură urmând ”să îndrepte răul care în acest moment există”.

768 afișări
Imaginea articolului Eşalonul doi din PSD nu exclude adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru modificarea Codului penal, în pofida poziţiei liderilor coaliţiei

Eşalonul doi din PSD nu exclude însă ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului penal

”În CEx s-au făcut propuneri. Şi eu cred, sunt de părerea colegilor care au exprimat ordonanţa de urgenţă, că ordonanţa de urgenţă era mult mai practică şi mai... legală, să spun aşa”, a declarat fostul preşedinte executiv al PSD, Niculae Bădălău.

El nu a exclus varianta ca Executivul să adopte o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea codului penal.

”Nimic nu e exclus. Totul e ca să facem lucrurile aşa cum trebuie pentru populaţie şi pentru a îndrepta răul care în acest moment există”, a adăugat Bădălău.

Social-democratul a mai afirmat că o ordonanţă de urgenţă ar pune capăt tensiunilor sociale.

”Mi se pare că ultimele evenimente au fost extrem de nefericite, că au început să apară violenţe, ceea ce nu e normal. (...) Suntem obligaţi de Uniunea Europeană să facem modificările şi asta încercăm să facem, dar procesul legislativ este de durată”, a menţionat Bădălău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici