Eugen Tomac: Singurul plan al Guvernului este protejarea lui Daddy

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a susţinut miercuri, în contextul adoptării de Parlament al proiectului de lege privind modificarea Codului penal, că România, în loc să se alinieze statelor dezvoltate europene, dă exemplu de nesimţire, singurul plan al Guvernului fiind protejarea lui Liviu Dragnea.

656 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Singurul plan al Guvernului este protejarea lui Daddy

Eugen Tomac: Singurul plan al Guvernului este protejarea lui Daddy

"Nicio surpriză. Modificările la Codul Penal au fost adoptate astăzi cu voturile PSD, ALDE şi ale minorităţilor. Modul în care partidul-stat alege să guverneze astăzi este de-a dreptul abominabil. În loc să ne aliniem statelor dezvoltate europene, prin acţiunile puterii nu putem fi decât exemplu de iresponsabilitate şi nesimţire. Program de guvernare măreţ, strategii nenumărate, planuri de fezabilitate - toate sunt doar nişte nume pompoase, potrivite pentru discursurile propagandistice şi mincinoase. În realitate, singurul plan este protejarea lui Daddy (Liviu Dragnea-n.r) şi a celor ca el", a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul care aduce modificări la Codul penal, cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abţineri, în calitate de for decizional, după ce marţi iniţiativa a trecut de Senat.

PNL a anunţat că va ataca proiectul de lege la CCR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici