Siegfried Mureşan: Pentru pesedişti legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan a afirmat că pentru PSD sunt mai importante „legăturile dintre membrii clanului” decât reputaţia internaţională a României, precizând că este nevoie de un alt premier care să pună interesul ţării înainte de toate.

410 afișări
Imaginea articolului Siegfried Mureşan: Pentru pesedişti legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României

Mureşan: Pentru pesedişti legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante ca reputaţia ţării

„Pentru pesedişti legăturile dintre membrii clanului sunt mai importante decât reputaţia internaţională a României. Avem nevoie urgentă de un prim-ministru care să pună ţara înainte de toate”, a scris Siegfried Mureşan, duminică, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a declarat că respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe transporturi, în Comisia JURI a Parlamentului European, nu o face să aibă mai puţină încredere sau apreciere pentru aceasta. Premierul a adăugat că Plumb are, în continuare, susţinerea necondiţionată.

Comisia JURI din PE se va întruni luni în şedinţă extraordinară pentru a evalua conflictul de interese real sau potenţial al candidaţilor României şi Ungariei pentru funcţia de comisar european, respectiv Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici