Explicaţiile lui Nicuşor Dan: De ce nu o vede pe Gabriela Firea preşedinte de scară de bloc. „Nu are competenţe”

  • Nicuşor Dan afirmă că Gabriela Firea nu are competenţe reale pentru a administra o scară de bloc.
  • Declaraţiile vin după ce actualul primar al capitalei a transmis că ar fi dispusă să îi ofere acestuia un post de viceprimar.
  • Iar toate aceste lucruri sunt posibile doar dacă va câştiga un nou mandat.
1117 afișări

În plină cursă pentru primăria capitalei, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan îşi oferă reciproc funcţii. În timp ce actualul primar i-a oferit contracandidatului său poziţia de viceprimar, de cealaltă parte, Nicuşor Dan spune că Gabriela Firea nu ar fi capabilă să administreze nici măcar o scară de bloc. 

„Preşedinte de scară de bloc înseamnă să rezolvi nişte chestii, adică inclusiv să ai apă caldă. Doamna Firea este un jurnalist şi primul reflex al unui jurnalist este să dea ştiri. Din păcate, n-o văd în nicio poziţie din primărie, pentru că nu are realmente competenţe administrative.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici