FACIAS spune că nu a participat la discuţiile CNSC cu liderii USL şi nu a semnat vreun document

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) susţine că nu a participat la discuţiile purtate la ultimele întâlniri ale CNSC şi nici la cele cu liderii USL, iar documentul conţinând propunerile pentru o viitoare guvernare nu poartă ştampila FACIAS.

352 afișări
Imaginea articolului FACIAS spune că nu a participat la discuţiile CNSC cu liderii USL şi nu a semnat vreun document

FACIAS spune că nu a participat la discuţiile CNSC cu liderii USL şi nu a semnat vreun document (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

"FACIAS nu a participat la discuţiile purtate în cadrul ultimelor întâlniri ale CNSC şi nici la cele ale CNSC cu reprezentanţii USL. Documentul prin care s-au făcut propunerile conducerii USL nu poartă semnătura şi ştampila directorului FACIAS", precizează organizaţia referindu-se la "acordul încheiat între conducerea Uniunii Social Liberale şi Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC) prin Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), dat publicităţii joi.

FACIAS este membră a Consiliului Naţional al Societăţii Civile.

Un document prin care 53 de asociaţii susţineau desfiinţarea CC, ANI şi DNA, însoţit de un acord semnat de liderii USL Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin a fost făcut public, joi, premierul precizând că acordul viza doar începerea unor discuţii şi spunând că e o intoxicare tipică PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici