Fenechiu, despre racolări: Anumiţi lideri ai PSD au acţiuni neprietenoase şi de netolerat faţă de PNL

  • Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, acuză "acţiunile neprietenoase" ale unor lideri PSD faţă de PNL.
  • El se referă la racolările făcute de Partidul Social Democrat din rândul aleşilor locali ai formaţiunii liberale.
106 afișări
Imaginea articolului Fenechiu, despre racolări: Anumiţi lideri ai PSD au acţiuni neprietenoase şi de netolerat faţă de PNL

Fenechiu, despre racolări: Anumiţi lideri ai PSD au acţiuni neprietenoase şi de netolerat faţă de PNL

Daniel Fenechiu explică la RFI de ce pleacă aleşi locali ai PNL la PSD: "Motivele pentru care pleacă sunt diferite de la om la om şi de la zonă la zonă. Există anumite judeţe unde PSD-ul domină administraţia, cum ar fi de exemplu Mehedinţiul, cum ar fi de exemplu Oltul, cum ar fi de exemplu Teleormanul, Bacăul şi aş putea continua, unde datorită faptului că toate funcţiile importante, preşedinte de CJ, prefect, primar de municipiu, sunt la PSD, a existat un anumit tip de presiune constantă a administraţiei pesediste, pentru a atrage nişte primari. De acolo, tot soiul de jocuri, cu bani de la buget, asocieri pentru diverse proiecte, urmate de propunerea să treacă la PSD sau se blochează finanţarea".

Liberalul precizează că "acolo unde liderii PSD nu înţeleg să respecte parteneriatul pe care-l au cu PNL, strict pe motive de stabilitate a României, evident că se întâmplă aceste probleme. Pe de altă parte, există şi primari, care la un moment dat ajung să aibă o anumită neînţelegere cu liderul de organizaţie, cu organizaţia şi preferă să plece, există primari care nu se mai bucură de încrederea PNL şi ştiind că nu ar mai fi fost susţinuţi, au plecat cu două-trei-cinci săptămâni înainte să facem anunţurile de rigoare".

Daniel Fenechiu acuză acţiunile neprietenoase ale PSD faţă de PNL: "Este o paletă de motive diferite, în care un rol foarte important îl au anumite acţiuni neprietenoase şi, în opinia mea, de netolerat, pe care anumiţi lideri PSD din păcate le fac faţă de PNL, care totuşi este într-o coaliţie de doi ani şi jumătate cu PSD-ul şi care a jucat cât se poate de corect în această coaliţie".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici