Fierbere şi în Satu Mare. Premierul PSD-ALDE, aşteptat de protestatari ţinuţi la distanţă de jandarmi. Dăncilă le-a transmis că e puternică să reziste - VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată de câteva zeci de protestatari şi la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon în faţa protestatarilor, care scandează „Fără mici şi bere, PSD-ul piere” şi „Susţineţi hoţii, vă pleacă nepoţii”.

2836 afișări
Imaginea articolului Fierbere şi în Satu Mare. Premierul PSD-ALDE, aşteptat de protestatari ţinuţi la distanţă de jandarmi. Dăncilă le-a transmis că e puternică să reziste - VIDEO

Fierbere şi în Satu Mare. Premierul PSD-ALDE, aşteptat de protestatari ţinuţi la distanţă de jandarmi. Dăncilă le-a transmis că e puternică să rezite - VIDEO

Câteva zeci de protestatari s-au adunat, duminică seara, la Satu Mare, unde a ajuns Viorica Dăncilă.

„PSD ciuma roşie”, „Fără mici şi bere, PSD-ul piere”, „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”, „Jos Corupţia”, „Dragnea infractoru'”, „Dragnea, nu uita, puşcăria-i casa ta” şi Susţineţi hoţii, vă pleacă nepoţii”, au strigat oamenii.

Jandarmii au format un cordon în faţa protestatarilor, pentru a-i ţine la distanţă.

Totodată, protestatarii au strigat către echipa care a întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă: „Sunt mândri copiii voştri de voi?”, „Aplaudaţi că vine şefa, care-i parola?” sau „Voi nu sunteţi români!”.

La un moment dat, membrii PSD au fost mutaţi de către jandarmi în faţa protestarilor, în aşa fel încât i-au acoperit pe aceştia. Astfel, în momentul în care Viorica Dăncilă a coborât din maşină, i-a avut în faţă pe membrii PSD, iar simpatizanţii strigau „PSD”.

Premierul a dat mâna cu câţiva dintre cei care acopereau protestatarii, apoi a intrat în clădire.

Dăncilă: Sunt destul de puternică să fac faţă unei armate care mă denigrează

Premierul Viorica Dăncilă a spus la Satu Mare, unde participă la o şedinţă de lucru la Prefectură, că este suficient de puternică să facă faţă unei armate care o denigrează. Declaraţia a venit după ce un vârstnic din sală şi-a declarat admiraţia faţă de Dăncilă.

Un vârstnic aflat în sala în care are loc o şedinţă de lucru s-a declarat un admirator al premierului, aşezându-se în genunchi în faţa acesteia şi sărutându-i mâna.

„Sunt destul de puternică să fac faţă unei armate care mă denigrează. Ei vorbesc, noi ne facem treaba”, i-a răspuns Dăncilă.

În discursul rostit în faţa participanţilor, premierul i-a asigurat că există disponibilitate pentru discuţii cu toată lumea şi s-a referit apoi la protestatari.

„Credeţi-mă, vă spun sincer, aveam disponibilitate să discut şi cu cei care contestă guvernarea, să văd ce îi nemulţumeşte, poate este ceva bazat pe un lucru real. Dar un dialog trebuie să fie un dialog constructiv. Nu putem cu jigniri sau cu violenţe să schimbăm lucrurile. Eu sunt convinsă că asta nu ne caracterizează pe noi ca români, mai puţin în zona dumneavostră, unde sunt oameni deosebiţi”, a afirmat premierul.

Joi, premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată cu proteste şi în Cluj-Napoca, iar la un moment dat organizatorii au schimbat locaţia întâlnirii de teama huiduielilor. Mai mult, jandarmii au fost nevoiţi să intervină, blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o uşă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcţia intrării respective.

Referitor la protestele de la Cluj, Dăncilă a declarat că „violenţa este atributul oamenilor slabi”.

Vineri, premierul a fost aşteptat şi în Arad şi Timiş de protestatari, care au afişat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Aici, Dăncilă s-a declarat „siderată” de lozincile oamenilor, spunând că nu îi este teamă şi nu o sperie nici ţipetele, nici jignirile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici