Acuzaţii la Primăria Bucureşti. Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan îi blochează proiectele

  • Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan îi blochează proiectele.
  • Ea oferă exemplul ansamblului de locuinţe sociale din Bulevardul Prelungirea Ghencea despre care spune că a fost lăsat de izbelişte.
367 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii la Primăria Bucureşti. Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan îi blochează proiectele

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea susţine că se alege praful de proiectul privind realizarea locuinţelor sociale.

„În ultimele 7 luni, am văzut cu mâhnire cum se alege praful de multe proiecte iniţiate de mine şi echipa mea, printre care şi unul dintre proiectele mele de suflet pentru Bucureşti: ansamblul de locuinţe sociale din Bdul. Prelungirea Ghencea, nr. 322-326, lăsat acum de izbelişte. Noul primar nu este sensibil la suferinţa celor care şi-au pus toate speranţele în Primăria Capitalei şi care ştiau că, cel târziu in ianuarie-februarie anul acesta, se vor muta în apartamentele pentru care primiseră promisiune de repartiţie”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Fostul primar anunţă că reprezentanţii PSD în Consiliul General vor depune amendamente pentru a permite reluarea lucrărilor.

„Am reuşit să ridicăm aproape complet un prim imobil dintr-un ansamblu rezidenţial de 8 blocuri şi se făcuseră deja notele de repartiţie pentru cele 114 apartamente ale construcţiei. Lucrările în şantier s-au oprit însă, fără nicio explicaţie, odată cu venirea lui Nicuşor Dan la primărie. Colegii mei, consilierii generali ai PSD, vor depune un amendament la proiectul de buget al Capitalei, pentru a asigura finanţare în continuare a construcţiei”, a precizat Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici