Video Fiul lui Ponta, Andrei, a venit la Guvern, cu un skateboard în mână. Premierul a plecat împreună cu fiul său după aproximativ patru ore - VIDEO

Fiul premierului Victor Ponta, Andrei, a venit la Guvern, însoţit de un ofiţer al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP).

4609 afișări

Andrei Ponta a intrat în clădire având în mână un skateboard.

Premierul Victor Ponta a plecat de la Guvern, împreună cu fiul său, Andrei, după aproximativ patru ore în care a discutat, informal, şi cu miniştrii la începutul şedinţei de guvern.

Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a mers, miercuri dimineaţă, la Guvern, el putând fi văzut intrând, în cârje, în Palatul Victoria, înainte de şedinţa Executivului. El a fost întâmpinat la intrare, pe scările Palatului Victoria, de către premierul interimar Gabriel Oprea şi liderul interimar al PSD, ministrul Rovana Plumb.

Îmbrăcat cu cămaşă şi cravată şi urcând şchiopătând scările, cu ajutorul a două cârje, Ponta a putut fi observat cu o mică barbă, mustaţă şi perciuni.

El i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis solicitarea de a lua act ca, începând de joi, să îşi reia atribuţiile de premier.

Astfel, într-o adresă transmisă, miercuri, Administraţiei Prezidenţiale, Victor Ponta îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis să ia act de reluarea activităţii sale la Guvern, ”având în vedere înlăturarea cauzelor care au generat imposibilitatea exercitării atribuţiilor de prim-ministru”.

Adresa transmisă Preşedinţiei este datată 8 iulie şi este semnată atât de Victor Ponta, cât şi de Gabriel Oprea, în calitate de premier interimar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici