Flutur: Liderii PDL nu au discutat cu Băsescu despre remaniere sau schimbarea lui Boc

Liderul PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că membrii BPN nu au discutat cu şeful statului despre remanierea guvernamentală şi nici despre schimbarea premierului, precizând că acestea sunt "poveşti probabil inventate de opoziţie în această vară".

237 afișări
Imaginea articolului Flutur: Liderii PDL nu au discutat cu Băsescu despre remaniere sau schimbarea lui Boc

Flutur: Liderii PDL nu au discutat cu Băsescu despre remaniere sau schimbarea lui Boc (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Flutur a afirmat că liderii partidului au periodic întâlniri cu şeful statului, precizând că la întâlnirea de duminică democrat-liberalii au discutat despre "probleme din agenda actuală", şi nu despre remaniere sau înlocuirea premierului.

"Întâlniri cu preşedintele României noi avem destule de des. Suntem partidul care avem parteneriat cu preşedintele României, aşa că discutăm des probleme de actualitate", le-a explicat Flutur ziariştilor.

Întrebat dacă la această reuniune democrat-liberalii au discutat cu şeful statului despre o posibilă remaniere guvernamentală sau înlocuire a premierului Boc, Flutur a răspuns" Nici vorbă".

"Guvernul are prim-ministru, avem priorităţi, ne interesează dezvoltarea economică şi modernizarea statului", a precizat Flutur.

El a arătat că "zvonurile" privind schimbarea lui Emil Boc din fruntea Guvernului "sunt poveşti, probabil inventate de opoziţie în această vară".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici