Fostul ministrul de Justiţie, Florin Iordache, a fost ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputatul PSD Florin Iordache a fost votat, marţi, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, social-democratul revenind în funcţia pe care a ocupat-o înainte de a prelua portofoliul Ministerului Justiţiei.

411 afișări
Imaginea articolului Fostul ministrul de Justiţie, Florin Iordache, a fost ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Fostul ministrul de Justiţie Florin Iordache a fost votat vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Deputatul PSD Florin a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor cu 211 voturi "pentru" şi 77 "împotrivă".

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a fost ocupată de deputatul PSD Rovana Plumb, după ce Florin Iordache şi-a dat demisia din Biroul Permanent pentru a prelua portofoliul Ministerului Justiţiei.

Florin Iordache şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, în data de 9 februarie, în contextul protestelor generate de adoptarea OUG 13 privind Codul Penal şi Codul de procedură penală.

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a devenit din nou vacantă după ce Rovana Plumb a fost numită la conducerea Ministerului Fondurilor Europene, în acest context PSD a decis să îl susţină încă o dată pe Florin Iordache pentru acest post.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici