Gabriela Firea, mesaj de susţinere pentru alianţa PSD-ALDE

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca alianţa PSD-ALDE să continue. Edilul Capitalei mai spune că tensiunile din alianţă au apărut pe fondul campaniei electorale pentru alegerile prezindenţiale.

728 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, mesaj de susţinere pentru alianţa PSD-ALDE

Gabriela Firea, mesaj de susţinere pentru alianţa PSD-ALDE

„Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD - ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte şi tensiuni politice. De ce îmi doresc acest lucru? Pentru că activitatea unei primării este legată sinergic de activitatea unor ministere, şi avem foarte multe proiecte cu aceste ministere. Şi vă pot da exemplul relaţiei, uneori foarte tensionate, dintre RADET şi ELCEN”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea.

Edilul Capitalei este de părere că tensiunile din alianţă vin pe fondul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din acest an.

„Este păcat că au apărut aceste tensiuni, şi eu le pun pe seama faptului că suntem deja în campania pentru alegerile prezidenţiale, şi fiecare candidat încearcă să se poziţioneze cât mai bine (...) Am văzut şi replicile fostului nostru coleg, care a fost preşedintele PSD, şi care spune că PSD este un partid de puncte, puncte, puncte, să nu-i mai fac eu acum reclamă, eu cred că în toate partidele sunt şi oameni de ispravă, sunt şi oameni care nu fac cinste, atât la PSD, la PNL, la USR”, a mai declarat Gabriela Firea.

Taguri:
firea,
psd,
alde

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici