Video GALERIE FOTO, VIDEO Prinţul Charles a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis/ Moştenitorul Coroanei Britanice a depus flori la Mormântul Eroului Necunoscut

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles, pe care îl va decora cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Mare Cruce, "în semn de preţuire pentru activitatea Prinţului de Wales în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume".

2388 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Prinţul Charles a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles, pe care îl va decora cu Ordinul

Naţional "Steaua României" în grad de Mare Cruce, "în semn de preţuire pentru activitatea Prinţului de Wales în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume".

"Mă bucur să revin", a spus Prinţul Charles în momentul în care a păsit în Palatul Cotroceni, unde a fost întâmpinat de preşedintele Klaus Iohannis.

Cei doi oficiali au petrecut apoi câteva minute în biblioteca prezidenţială.

Prinţul Charles a depus o coroană la Mormântul Eroului Necunoscut 

Prinţul Charles de Wales a depus, miercuri, o coroană la Mormântul Eroului Necunoscut, din Parcul Carol I, unde detaşamentul Brigadei 30 Grada Mihai Viteazu a prezentat onorul Alteţei Sale, evenimentul fiind primul din cadrul vizitei oficiale în România.

Preşedintele Klaus Iohannis îl va decora miercuri pe Prinţul Charles cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Mare Cruce, "în semn de preţuire pentru activitatea Prinţului de Wales în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume", a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Discuţiile dintre preşedintele Klaus Iohannis şi Prinţul Charles “vor viza dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei de Parteneriat Strategic dintre România şi Marea Britanie, inclusiv în domeniul securităţii, evoluţia relaţiilor dintre cele două ţări în perspectiva Brexit, cu accent pe situaţia comunităţii româneşti din Marea Britanie, precum şi ampla activitate caritabilă desfăşurată de ASR Prinţul de Wales în România", mai precizează Administraţia Prezidenţială.

Aceasta este cea de-a doua vizită oficială în România a Prinţului Charles de Wales.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici