Geoană: Adversarii noştri vor preluarea şefiei Senatului, unii din PSD sunt prinşi în joc

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Congres, că este în derulare un plan al adversarilor PSD de preluare a şefiei Senatului, el arătând că unii social-democraţi prezenţi la Congres sunt, cu voia sau fără voia lor, prinşi în acest "joc".

37 afișări
Imaginea articolului Geoană: Adversarii noştri vor preluarea şefiei Senatului, unii din PSD sunt prinşi în joc

Geoană: Adversarii noştri vor preluarea şefiei Senatului, unii din PSD sunt prinşi în joc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Există un plan. Nu e legat de scaunul meu. E pentru eliminarea noastră, nu a mea de la conducerea Senatului. Este un lucru pe care adversarii noştri îl urmăresc deliberat. Vor să ne priveze de ultima redută a opoziţiei. Planul e în derulare, cu voie sau fără voie, unii de aici sunteţi prinşi în acest joc", a spus Geoană.

Geoană a adăugat că adversarii politici ai PSD vor să se asigure că au pe cineva "docil" la conducerea Senatului, a doua funcţie în stat, pe care să îl ţină "în lesă", pentru situaţia în care mandatul prezidenţial nu durează cinci ani, el neexplicând însă această eventualitate.

"Este un lucru pe care opozanţii noştri îl urmăresc deliberat: vor să ne priveze de ultima redută a opoziţiei, în cazul în care mandatul nu durează cinci ani, şi vor să se asigure că au pe cineva docil, pe care să îl ţină în lesă. Acest plan e în derulare, cu voie sau fără voie, unii de aici sunteţi prinşi în acest joc", a conchis Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici