Geoană, de Paşti, pe Facebook: Să nu uităm niciodată că ne unesc dragostea, credinţa, patriotismul - VIDEO

Senatorul PSD Mircea Geoană a postat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, un mesaj video de Paşti în care le urează românilor dragoste, linişte, pace, belşug şi multă armonie şi face un apel la a nu uita niciodată că ceea ce îi uneşte sunt dragostea, credinţa, patriotismul.

409 afișări
Imaginea articolului Geoană, de Paşti, pe Facebook: Să nu uităm niciodată că ne unesc dragostea, credinţa, patriotismul - VIDEO

Geoană, de Paşti, pe Facebook: Să nu uităm niciodată că ne unesc dragostea, credinţa, patriotismul - VIDEO (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

”Dragii mei, de sfintele sărbători de Paşti vă urez ce este mai bun pe lumea aceasta, ceea ce îmi doresc mie şi familiei mele, copiilor, părinţilor, bunicilor, prietenilor: dragoste, linişte, pace, belşug şi multă, multă armonie”, spune Geoană în mesajul postat pe Facebook.

El arată, totodată, că românii nu trebuie să uite niciodată, indiferent că se află în Transnistria sau în Valea Timocului, la Câmpia Turzii sau la Milano, în Australia sau la Castellon, ceea ce îi uneşte, şi anume dragostea, credinţa şi patriotismul.

“Oriunde sunteţi de aceste frumoase sărbători, în Transnistria sau în Valea Timocului, la Câmpia Turzii sau la Milano, în Australia sau la Castellon, să nu uităm niciodată ceea ce ne uneşte: dragostea, credinţa, patriotismul. De cea mai frumoasă sărbătoare a creştinilor, de Sfintele Paşti, vă urez tuturor: Hristos a înviat!”, adaugă Geoană.

Geoană a postat acest mesaj video atât pe contul său de Facebook cât şi pe Youtube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici