Geoană despre Antonescu: Deşi este cel mai bun prieten al somnului, să nu se culce pe-o ureche

Senatorul PSD Mircea Geoană răspunde afirmaţiilor liderului PNL, Crin Antonescu, la adresa sa, transmiţându-i acestuia că "de ce îi este frică, de aia nu va scăpa".

1271 afișări
Imaginea articolului Geoană despre Antonescu: Deşi este cel mai bun prieten al somnului, să nu se culce pe-o ureche

Senatorul Mircea Geoană (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

"Deşi este cel mai bun prieten al somnului, dl Antonescu să nu se culce pe o ureche. De ce îi este frică, de aia nu va scăpa", a scris Mircea Geoană duminică, pe contul său de Twitter.

Avertizarea lui mircea Geoană vine după ce Crin Antonescu a avut câteva afirmaţii ironice la adresa senatorului PSD, vineri seară, întrăo emisiune la Realitatea TV.

"Sârbu e redutabil, Sorin Oprescu, redutabil, toţi sunt redutabili, mai puţin Mircea Geoană. Victor Ponta ar fi foarte redutabil, ca preşedinte al PSD, ca prim-ministru, ar fi un candidat redutabil", a declarat Antonescu despre eventuali candidaţi la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, liderul PNL a amintit de seara alegerilor prezidenţiale din 2009: "Chiar aşa, chiar azi se împlinesc 4 ani de la «Mihaela, dragostea mea»".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici