Geoană despre scrisoarea lui Vanghelie către MISA: E genială

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că scrisoarea preşedintelui PSD Bucureşti Marian Vanghelie către MISA este "genială" şi arată o "relaţie fecundă" cu toate ONG-urile.

192 afișări
Imaginea articolului Geoană despre scrisoarea lui Vanghelie către MISA: E genială

Geoană despre scrisoarea lui Vanghelie către MISA: E genială

Întrebat despre scrisoarea lui Vanghelie către MISA, Mircea Geoană a râs şi a spus: "Este genială".

"Scrisoarea este genială şi arată o relaţie fecundă cu toate ONG-urile", a adăugat el.

Declaraţia a fost făcută după conferinţa de presă susţinută la Bruxelles, pe tema întâlnirilor pe care le-a avut cu oficiali europeni.

Cotidianul a relatat, joi, că pe site-ul MISA a fost postată o scrisoare adresată, în noiembrie 2007, de preşedintele PSD Bucureşti adepţilor lui Gregorian Bivolaru, scrisoare a cărei autenticitate a fost confirmată de Vanghelie.

"Distinşi concetăţeni spirituali ai Bucureştiului, Organizatia PSD Bucureşti, unic partid social democrat de stânga din România, fidelă principiilor de comunicare şi apropiere faţă de concetăţenii Capitalei, a urmarit cu satisfacţie evoluţia, predispoziţia şi locul MISA în viaţa spirituală şi formativă a Eului uman", îşi începea Vanghelie scrisoarea, exprimându-şi regretul că "datorită unor factori socio-umani şi nu numai" PSD a "stat deoparte" şi nu şi-a deschis porţile pentru a se cunoaşte şi sfătui cu adepţii MISA.

Vanghelie anunţa că, printre membrii PSD Bucureşti se află şi adepţi MISA, care "s-au dovedit a fi printre cei mai oneşti şi curaţi sufleteşte".

"Ca urmare, ne exprimăm convingerea că vom găsi în Domniile Voastre expresiile înţelepciunii şi spiritului uman, aducătoare de speranţă şi voie bună. Vă asigurăm de întreaga noastră consideraţiune şi asteptăm cu nerăbdare să statuăm un contact direct şi coerent cu factorii de decizie ai Înţelepciunii Domniilor Voastre", se arată în scrisoare, care se încheie cu formula "cu devotaţiune şi respect mutual, Vă salutam. P.S.D. Bucuresti Preşedinte, Marian Vanghelie".

Liderul PSD Bucureşti a declarat pentru "Cotidianul" că a trimis o scrisoare deschisă tuturor organizaţiilor, ONG-urilor "pentru a stabili un contact cu tot ceea ce înseamnă suflare omenească". El a susţinut că în organizaţia lui Gregorian Bivolaru se simte nevoia unei politici social-democrate, deoarece "sunt foarte mulţi oameni amărâţi acolo, care ar putea fi ajutaţi cu ceva, cu un pachet de mâncare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici