Gheorghe Ştefan a adormit pentru câteva momente, în timp ce Udrea îşi prezenta moţiunea

Preşedintele PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a adormit pentru câteva momente la moţiunea prezentată, miercuri, la Târgovişte, de Elena Udrea, ea spunând că situaţia se explică prin faptul că acesta munceşte foarte mult, este obosit şi se simte "confortabil" în preajma ei.

233 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan a adormit pentru câteva momente, în timp ce Udrea îşi prezenta moţiunea

Gheorghe Ştefan a adormit pentru câteva momente, în timp ce Udrea îşi prezenta moţiunea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Gheorghe Ştefan cred că se simte confortabil în prezenţa mea. Munceşte foarte mult şi este obosit. El a avut şi un drum lung de făcut până aici. Şi eu sunt obosită, dar ar fi culmea să adorm la propria moţiune. Mai rău era dacă adormea domnul Florin Popescu, liderul PDL Dâmboviţa. Pe de altă parte Gheorghe Ştefan a fost cu mine în multe oraşe şi ştie moţiunea mea pe de rost", a declarat Elena Udrea.

Udrea a mai spus, la prezentarea moţiunii, că primarii care au venit "din oportunism" lângă PDL au plecat, iar cei care "au primit funcţii pentru că au venit la PDL din oportunism", de asemenea, au plecat, susţinând că partidul din care face parte nu mai trebuie să repete "această greşeală".

"Mulţi dintre cei care nu mai cred în PDL au plecat. Şi eu spun: foarte bine că au plecat. Şi dacă mai sunt care nu mai cred în PDL să plece repede, pentru că viitoarea construcţie a partidului trebuie să pornească de la o bază solidă, puternică. Trebuie să ne bazăm pe oameni care sunt cu noi şi când este greu, nu numai când partidul este la putere. Primarii care au venit din oportunism lângă PDL acum au plecat şi cei care au primit funcţii pentru că au venit la noi din oportunism au plecat. Şi trebuie să nu mai repetăm această greşeală", a declarat Elena Udrea.

Deputatul democrat-liberal şi-a prezentat, miercuri, la Târgovişte, moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie", în prezenţa a peste 300 de membri de partid şi a liderilor PDL Dâmboviţa şi Neamţ, Florin Popescu şi Gheorghe Ştefan, a zece primari din Argeş şi a preşedintelui PPDD Dâmboviţa, deputatul Radu Popa, invitat de conducerea dâmboviţeană a democrat-liberalilor.

Gheorghe Ştefan a mai fost surprins de jurnalişti adormind în timpul unor întâlniri politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici