Ghinea (USR PLUS): Voi participa luni la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului

Fostul ministru al Proiectelor Europene, Cistian Ghinea, spune că premierul i-a propus să rămână ministru, dar a refuzat. Acesta a confirmat că va participa luni la întâlniea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului.

364 afișări
Imaginea articolului Ghinea (USR PLUS): Voi participa luni la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului

Ghinea (USR PLUS): Voi participa luni la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului

„Premierul Cîţu mi-a propus să rămân ministru şi am refuzat, ceea ce confirmă şi el. Toate zvonurile legate de presupuse negocieri sau posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS sunt fake news”, a scris sâmbătă pe Facebook Cristian Ghinea.

Acesta spune că a lucrat bine cu premierul şi cu toţi miniştrii din Guvern, „nu e nici un secret”: „Obiectivul urmărit cu îndârjire a fost să avem un PNRR viabil, susţinut de toată Coaliţia. Am realizat acest obiectiv”.

El a confimat că va participa luni la întâlnirea cu preşedinta CE.

„Nu este un secret, am mai spus-o: am lucrat efectiv la PNRR şi am reuşit să îl agreez cu Comisia Europeană chiar până în ultima clipă. Mai exact, până cu câteva ore înainte ca demisiile noastre, ale miniştrilor USR PLUS, să ajungă în Monitorul Oficial. Pentru că PNRR este un plan de ţară care va schimba România pentru generaţii. După ce vom fi construit autostrăzi şi vom fi reîmpădurit România, vom putea spune că am fost acolo. Şi USR PLUS a fost acolo. Voi participa luni la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului şi dupa consultări cu cei doi copreşedinţi ai USR PLUS. Pentru că PNRR este al României”, susţine fostul ministru.

Întrebat sâmbătă dacă sunt şanse pentru refacerea coaliţiei cu USR PLUS, Florin Cîţu a spus: „Da. Cele mai mari şanse le are coaliţia de guvernare. Am avut discuţii. Am avut discuţii cu domnul Ghinea, vine luni la semnarea PNRR, deci am avut discuţii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici