Ghişe: Premierul trebuie să-şi dea demisia. Voicu: PNL se delimitează de afirmaţiile lui Ghişe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat marţi pentru MEDIAFAX că Partidul Naţional Liberal se delimitează de afirmaţiile senatorului Ioan Ghişe, care a cerut demisia premierului Victor Ponta, Voicu precizând că liberalii susţin "fără nicio rezervă" proiectul politic al USL.

632 afișări
Imaginea articolului Ghişe: Premierul trebuie să-şi dea demisia. Voicu: PNL se delimitează de afirmaţiile lui Ghişe

Ghişe: Premierul trebuie să-şi dea demisia. Voicu: PNL se delimitează de afirmaţiile lui Ghişe (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"PNL se delimitează de declaraţiile domnului Ioan Ghise, poziţia domniei sale nereprezentând poziţia PNL. Susţinem în continuare fără nicio rezervă proiectul politic Uniunea Social Liberală, sprijinim şi susţinem pe cale de consecinţă şi Guvernul condus de Victor Ponta", a declarat Mihai Voicu.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a afirmat într-un interviu pentru ziare.com că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie ca urmare a încheierii acordului de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu.

"Premierul trebuie să îşi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetăţenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste 3 zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcţie pe câţiva ani, tu coabitezi cu aliaţii sau cu adversarul? Adversarul anunţat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliaţii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanţii serviciilor secrete", a spus Ghişe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici