Grindeanu: A fost semnat contractul pentru modernizarea sectorului DN 7, între Bâldana şi Titu

A fost semnat contractul pentru modernizarea unui sector al DN7 cuprins între Bâldana şi Titu, sector de drum naţional va fi lărgit la 4 benzi pe o lungime de 21,4 km, până în anul 2024, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

524 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: A fost semnat contractul pentru modernizarea sectorului DN 7, între Bâldana şi Titu

Sursa Foto- Sorin Grindeanu, Facebook

„A fost semnat astăzi (marţi - n.r.) contractul pentru modernizarea unui sector al DN7 cuprins între Bâldana şi Titu! Acest sector de drum naţional va fi lărgit la 4 benzi pe o lungime de 21,4 km, până în anul 2024. Asocierea de constructori români şi italieni are la dispoziţie 6 luni pentru proiectare şi 20 de luni pentru execuţie”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El anunţă că lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanţate din Fonduri Europene Nerambursabile şi se vor derula de la km 30,95 până la km 52,35.

„Modernizarea acestui sector al DN7 (care asigură legătura între Bucureşti şi Piteşti) este importantă inclusiv pentru o serie de investiţii care urmează să se dezvolte în zona oraşului Titu. Extinderea DN 7 va asigura un acces rutier facil pentru agenţii economici dar şi pentru cetăţenii localităţilor din zonă”, conchide Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici